Op zoek naar een nieuwe medewerker?

Buro Fervent is een werving- en selectiebureau dat zich specialiseert in hoger opgeleide technici. We werken nauw samen met verschillende toonaangevende bedrijven in de Nederlandse maakindustrie. Relaties die we koesteren en waar we trots op zijn. Buro Fervent is met name sterk in het vervullen van moeilijk in te vullen functies. We plaatsen niet enkel uw vacature, maar benaderen de markt actief, netwerken en hunten. Buro Fervent biedt u de keuze om medewerkers rechtstreeks in dienst te nemen of te detacheren en verbindt u met zowel vaste als tijdelijke specialisten.

Ambassadeur van uw bedrijf
Ons buro hecht veel waarde aan een goede, duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers. We onderhouden een nauw contact met deze bedrijven en steken in op langdurige relaties. Vaak verloopt het eerste contact met de potentiele nieuwe werkgever via ons. Buro Fervent is zich bewust van zijn rol als ambassadeur van uw bedrijf. We vinden het belangrijk om bedrijven op een juiste manier te vertegenwoordigen en besteden hier veel aandacht aan.

Persoonlijk vacaturetraject
Wanneer een bedrijf een vacature door Buro Fervent wil laten invullen, starten we een persoonlijk vacaturetraject. We zorgen ervoor dat we alles van de functie weten, maar verdiepen ons uiteraard ook in het type persoon dat u zoekt. Door bijvoorbeeld altijd met de toekomstige leidinggevende te spreken, zorgen we ervoor dat we alle informatie hebben om de beste match te kunnen maken: qua vacature én qua persoon.

Kwaliteit
Met Buro Fervent kiest u niet voor kwantiteit, maar voor kwaliteit. We sturen uw bedrijf niet veel, maar goede cv’s. We kennen de arbeidsmarkt en kunnen hierdoor een goede inschatting maken van de kennis en vaardigheden van mensen en of ze over de juiste technische kennis beschikken. We stellen alleen mensen voor die we uitgebreid gesproken en gescreend hebben. Hiermee vergroten we de kans op een match.

We komen graag kennis met u maken in een persoonlijk gesprek.