Over Buro Fervent

Fervent (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord) – vurig, enthousiast. De naam zegt het al: Buro Fervent staat voor vurigheid, voor enthousiasme. Met veel passie, overtuiging en trots vormen we de verbinding tussen werkzoekende en werkgever, brengen we kandidaat en bedrijf samen. Voor werkgevers gaan we op zoek naar de perfecte kandidaat, werkzoekenden helpen we met het kiezen van de juiste start of vervolgstap in hun carrière.

Sterk in techniek
Buro Fervent heeft niet alleen passie voor verbinden, maar ook voor techniek. Deze passie delen we met de bedrijven waarvoor we werken en zoeken we bij onze kandidaten. Ons buro richt zich op de werving en selectie van hoger opgeleide technici in de gebieden engineering, sales, inkoop en management in de techniek. De mensen voor wie we bemiddelen hebben veelal een opleiding werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde of elektrotechniek. Buro Fervent bemiddelt voor zowel tijdelijke als vaste banen.

Persoonlijk en daadkrachtig
Ons buro kent de arbeidsmarkt uitstekend. We werken voor toonaangevende bedrijven in het zuiden van Nederland. Onze werkwijze is persoonlijk en daadkrachtig. Met veel van onze opdrachtgevers werken we al jaren samen. Hierdoor kennen we deze bedrijven door en door en zijn we de aangewezen partij om te zorgen voor een perfecte match. De aanpak van Buro Fervent is altijd resultaatgericht. We houden van heldere, duidelijke communicatie, handelen daadkrachtig en komen afspraken na.

Michiel Daamen
Buro Fervent is opgericht door Michiel Daamen. Na zijn studie Personeel en Organisatie focuste Michiel zich op arbeidsbemiddeling voor technische bedrijven. Hij heeft het vak geleerd bij Tech Sharks en heeft binnen dit bedrijf een eigen label (Tracq) opgericht dat zich toelegde op de bemiddeling van hoger opgeleide techneuten. Daarna heeft Michiel nog een jaar bij Yacht gewerkt. Met tien jaar ervaring in de technische arbeidsbemiddeling bij zowel MKB als large corporate, startte hij in januari 2015 Buro Fervent; een buro met een focus op hoger opgeleide technici. Met veel passie en trots verbindt Michiel technici en bedrijven. Persoonlijk contact, kwaliteit en daadkracht staan centraal binnen zijn manier van werken. Michiel doet aan hardlopen (hij liep onder andere twee marathons), is een fervent duiker en houdt van reizen.