Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Heb je een technische achtergrond op hbo- of universitair niveau en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Buro Fervent ben je aan het juiste adres. Ons werving- en selectiebureau brengt jou als werkzoekende in contact met toonaangevende bedrijven in de Nederlandse maakindustrie. We geven je advies en helpen je op weg naar jouw ideale baan.

Een écht passende baan
Bij Buro Fervent sta jij centraal. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, maar verliezen tegelijkertijd ons doel niet uit het oog. Je baan is een belangrijk onderdeel van je leven. Tijdens een intakegesprek proberen we daarom een goed beeld te krijgen van jouw drijfveren. Wat zijn je ambities? Je persoonlijke wensen? Wat vind je belangrijk in een baan? Op basis van het intakegesprek gaan we op zoek naar een baan die écht goed bij jou past. Dit wil zeggen dat niet alleen de vacature aansluit, maar ook dat het bedrijf een match is.

Wat hebben we jou te bieden?
Buro Fervent werkt nauw samen met verschillende toonaangevende bedrijven in de Nederlandse maakindustrie. We kennen deze bedrijven goed en werken vaak al lange tijd met hen samen. Hierdoor kunnen we jouw vragen over deze bedrijven beantwoorden en goed inschatten of de functie en het bedrijf bij jou passen.

Naar wie zijn we op zoek?
Buro Fervent helpt technici op weg naar nieuwe carrièremogelijkheden. Onze doelgroep zijn technici met een hbo- of universitaire opleiding technische bedrijfskunde, werkbouwtuigkunde of elektrotechniek die een baan zoeken op het gebied van engineering, sales, inkoop of management in de techniek in Zuid-Nederland. De aanleiding voor een gesprek is vaak een vacature. Maar ook als je geen passende vacature op onze site vindt, maar wel op zoek bent naar gekwalificeerd werk in de technische sector, komen we graag met je in contact. We benaderen je dan wanneer we een carrièremogelijkheid voor je hebben.

Waarom Buro Fervent?
– Veel aandacht voor jou als persoon
– Eén schakel met diverse technische bedrijven
– Een sterk netwerk
– Advies op maat over je carrière
– Nieuwe carrièrekansen
– Zowel direct in dienst als gedetacheerd

Herken jij jezelf in het geschetste profiel? Dan komen wij graag met je in contact. Bel voor een kop koffie of mail je CV vrijblijvend aan ons door.